Els millors trucs perquè les maduixes durin més temps

Estem en temporada de maduixes! Un dels aliments més esperats de la primavera. La temporada és curta i cal aprofitar-la. A més les maduixes són unes de les fruites que deixen de madurar, per això es podreixen en pocs dies.

Descobreix què podem fer perquè es conservin millor i durin més temps

Los mejores trucos para que las fresas duren más tiempo

  • Guarda-les en el frigorífic:

Les maduixes cal deixar-les sempre en la nevera, allunyades de la humitat, a no ser que es consumeixin en aquell mateix instant. En cas contrari, poden començar a podrir-se.

Guárdalas en el frigorífico: las fresas hay que dejarlas siempre en la nevera, alejadas de la humedad, a no ser que se vaya a consumir en ese mismo instante. De lo contrario, de un día para otro estarán pochas e incluso empezarán a pudrirse.

  • Utilitza un recipient ampli, ventilat i sense amuntegar:

Les maduixes es col·loquen unes al costat de les altres en un recipient pla. Pots usar un plàstic de cuina per a tapar-les sense que les fregui, i foradar-lo perquè circuli l’aire sense punxar les maduixes. O pots posar una tapa damunt sense tancar-la al 100%. Es deixen en el frigorífic i aguanten de 4 a 5 dies. Si hi ha alguna en mal estat, retira-la -però no la tiris, pots aprofitar-la per fer alguna recepta-.

Los mejores trucos para que las fresas duren más tiempo

  • No les guardis mullades:

La humitat que absorbeixen accelera el procés de mal estat. Aquest pas cal deixar-lo per al moment en què anem a consumir-les.

Los mejores trucos para que las fresas duren más tiempo

  • Les fulles no es treuen:

Ho podem aplicar a la resta de fruites. Deixant les fulles es mantindran més fresques. Tal com passa quan les retem, deixarem el procés de tallar la part verda per a abans de consumir-les.

Los mejores trucos para que las fresas duren más tiempo

  • Sempre podem congelar-les:

No serviran per a menjar com a fruita, però sí que les podem utilitzar per a receptes i fins i tot per a sucs i batuts. En cas de congelar-les sí que podem rentar-les prèviament i treure la part verda. Després només hem de guardar-les en un recipient o bossa hermètica.

Los mejores trucos para que las fresas duren más tiempo

Ara que sabem com conservar durant més temps les maduixes, és una gran oportunitat per a saber com aprofitar les maduixes més madures.

A continuació et deixem 3 receptes per a no tirar cap. Desperta el cocinillas que portes dins!

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat