Pim Pam Pum – Roses de Sant Jordi

Ja arriba Sant Jordi! Et proposem regalar aquesta original rosa que no es marcirà! Una manualitat molt fàcil per fer un detall a les persones estimades. Talla i dona forma al paper de crepe vermell i verd per aconseguir aquesta espectacular rosa. Els resultats et sorprendran!

Materiales:

  • Paper crepe vermell i verd
  • Cinta adhesiva de doble cara
  • Pinxo de fusta
  • Bola de Porexpan de 15mm de diàmetre

Pim Pam Pum:

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat