Pim Pam Pum – Ceres reciclades

No saps què fer amb les teves antigues ceres? Aquí va una súper idea! Una nova eina per als petits de la casa per crear dibuixos plens de colors. Donem segones oportunitats aquells objectes que no usem tant sovint. Un pla senzill per fer a casa tots junts, t’animes a fer-ho?

Materials:

  • Ceres
  • Motllo de silicona

Pim Pam Pum:

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat