3 MANUALITATS DE PASQUA ORIGINALS PER FER A CASA

Per Pasqua els nens solen tenir més temps lliure, però en circumstàncies tan excepcionals com les que estem vivint, encara més. Els petits de la casa necessiten estar entretinguts i realitzar manualitats que els connectin amb l’exterior. Així que, sense perdre temps, t’expliquem 3 manualitats per fer aquesta Setmana Santa que t’encantaran. I no, no et proposarem pintar els típics ous de Pasqua!

 Manualitats de Pasqua per fer a casa


Conillets de Pasqua amb mitjons

Encara guardes mitjons vells a casa? Si els tens, no els llencis a les escombraries, recicla’ls! Per a això, et proposem una manualitat d’allò més divertida i senzilla per fer amb els més petits de la casa, fer conillets de Pasqua amb mitjons!

Només necessitaràs:

• Mitjons vells
• Arròs
• Goma elàstica
• Corda
• Feltre negre i vermell
Una vegada tinguis tot aquest material, tria un mitjó i omple’l d’arròs fins una mica més de la meitat. Lliga-ho amb una corda perquè no surti res i talla en dues parts el tros sobrant. Després, col·loca una goma elàstica per distingir el cap.
I per anar acabant, dissenya els ulls, el nas i la boca amb feltre i enganxa’ls. I així, obtindràs el teu conillet personalitzat de Pasqua!

manualidades pascua en casa

Reader´s Digest

Nas de conill

Una altra manualitat amb la qual triomfaràs segur, és amb aquest nas de conill. Un look d’allò més graciós i divertit per sorprendre a tots!
Tan sols necessitarem una ouera de cartó, un pompó o boleta de cotó per fer el nas, cartolina blanca per fer les dents i netejapipes o escovillons per als bigotis. Cola, tisores, un punxó… i som-hi!

Amb cura, hem de tallar dos trossos de l’ouera de cartó i afegir els netejapipes  a banda i banda,  per fer els bigotis. Després, afegim un pompó rosa per al nas. I finalment, retallem les dents del conill amb una cartolina blanca. i en un tres i no res, ja tens un nas d’allò més divertit!

art, craft and inspiration

art, craft and inspiration

Pollets de pompó 

Una de les figures més simbòliques en aquests dies de Pasqua són els pollets. Fes el més original per complementar la teva mona de Pasqua. Només necessitarem llana groga, netejapipes de color taronja i ulls mòbils autoadhesius especials per a manualitats.

  • Primer prepararem el cos del pollet amb forma de pompó amb la llana groga.
  • Tallem el netejapipes en dos trossos petits i dobleguem lleugerament per realitzar els peus, i fem el mateix amb el pic. Hem d’ajudar-nos d’una pistola de cola calenta per enganxar les peces.
  • I finalment, enganxem els ulls.

Pollitos de pompón Una de las figuras más simbólicas en estos días de Pascua son los pollitos. Haz el más original para complementar tu mona de Pascua. Sólo vamos a necesitar lana amarilla, limpiapipas de color naranja y ojos móviles autoadhesivos especiales para manualidades.   Primero prepararemos el cuerpo del pollito con forma de pompón con la lana amarilla. Cortamos el limpiapipas en dos trozos pequeños y doblamos ligeramente para realizar los pies, y hacemos lo mismo con el pico. Debemos ayudarnos de una pistola de pegamento caliente para pegar las piezas. Y por último, pegamos los ojos.

 bebeymas

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat