Pas a pas: Caneló fred de peix i marisc

T’agradaria capgirar la recepta dels clàssics canelons? Nosaltres et proposem un caneló fred farcit de llagostins, vieires i lluç. Tota una exquisidesa que conquistarà els paladars més exigents.

Ingredients per a 2 persones:

 • 4 patates cuites
 • 6 palets de surimi
 • 6 llagostins crus
 • 6 vieires amb el seu corall
 • 1 pot d´ous petits de peix
 • 200g de lluç
 • 4 fulles de pasta seca de lasanya
 • 2 ous
 • 100ml d´oli de girasol
 • Sal
 • Pebre
 • 1 manat de cibulet

Pas a pas:

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat