ARRODONIMENT SOLIDARI PER ACOMPANYAR PERSONES GRANS SOLES

Des de Condis tornem a posar en marxa l’Arrodoniment Solidari, en aquesta ocasió, coincidint amb les Festes de Nadal. A través de la plataforma Worldcoo, del 20 de desembre al 7 de gener de 2020, els clients que paguin amb targeta als nostres establiments podran arrodonir l’import de la seva compra per destinar aquests cèntims extres a donar suport a les ONG Solidaris i Fundació Roure, i la seva tasca d’acompanyament a les persones grans.

 

Fundació Roure

La Fundació Roure és una entitat que atén les necessitats bàsiques de les persones grans i famílies del districte de Ciutat Vella de Barcelona. El seu objectiu és arribar on no aconsegueixen les administracions públiques i ho fa a través de plans i accions específicament dissenyades per millorar la qualitat de vida de les persones més fràgils i procurar la seva autonomia personal i benestar a través de la participació social.

Arrodoniment solidari Condis Fundació Roure

Solidarios

L’associació Solidarios està formada per voluntaris compromesos amb aquells que sofreixen exclusió social, discriminació i solitud. Els seus voluntaris visiten persones grans que se senten soles i que demanden tenir a algú amb qui passar una estona a la setmana. Mentre comparteixen una conversa, un passeig o una estona d’oci, els més grans reforcen la seva il·lusió, autoestima i es mantenen actius.

Redondeo Solidario Condis Solidarios

Col·labora!

Des del 20 de desembre al 7 de gener de 2020, a les nostres botigues estaràs col·laborant amb Solidarios i Fundació Roure per aconseguir garantir l’acompanyament i ajuda de persones grans que sofreixen solitud. En aquesta ocasió hem ampliat el període de col·laboració a 19 dies, en comptes d’una setmana com es fa habitualment.

Si ho desitges, també pots realitzar la teva aportació a través d’aquest enllaç.

Redondeo Solidario Condis Solidarios Fundació Arrel

 

 

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat