Col·labora amb l’ “Arrodoniment Solidari” i ajuda a la reforestació de les comarques de la Ribera d’Ebre, les Garrigues i el Segrià

El darrer 26 de juny de 2019 les comarques de Ribera d’Ebre, les Garrigues i el Segrià van patir un dels incendis forestals més importants de les últimes dècades.

Més de 5.000 hectàrees de cultius i bosc van quedar afectades pel foc i, a causa d’això vam perdre el paratge natural, el sòl, la biodiversitat, les oliveres, les vinyes i ametllers, a més dels projectes i somnis d’agricultors i ramaders que depenen del camp per a la seva subsistència.

Ara tens la possibilitat de col·laborar amb la campanya d’emergència #Rebrotem, per a retornar la vida a les comarques afectades, a través de l’Arrodoniment Solidari. D’aquesta manera, entre tots crearem un fons comú per a revertir aquesta situació, restaurar l’ecosistema rural i reforestar les zones afectades.

Els objectius a curt i mig termini de la campanya són:

  1. Obtenir fons d’urgència perquè els agricultors i ramaders de les zones afectades puguin refer la seva vida.
  2. Activitats per a repensar el model de vida rural i treballar per l’equilibri territorial.
  3. Accions per a reforestar i replantejar el model territorial dels boscos i paisatges.

img17-condis-rebrotem

Col·labora!

Des del 29 de juliol i fins el 2 d’agost, arrodonint la teva compra a Condis a través de la plataforma Wolrdcoo estaràs col·laborant amb la causa de #Rebrotem. I si ho desitges, amb el teu tiquet de compra podrà sol·licitar el teu certificat de donació entrant a www.condis.es.

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat