3 consells clau per portar una vida saludable sense deixar-hi la pell

1.- Menja una mica de tot

Potser quan penses en “vida saludable” el primer que t’imagines són unes amanides aborrides… Doncs t’equivoques! En realitat, una alimentació saludable es basa en aportar al nostre cos els nutrients essencials que necessita cada dia.

Però com això és molt fàcil de dir però difícil d’aplicar, ho resumim en 5 nutrients bàsics:

2.- Fes una mica d’exercici

No fa falta que vagis a córrer maratons. Amb només 30 minuts d’exercici al dia n’hi ha prou: caminar, nedar, córrer, anar amb bicicleta… (i no, malhauradament el patinet elèctric no compta). Per a que no se’t faci tan difícil, aquí et deixem alguns consells per a que puguis començar la teva nova rutina d’exercicis sense prendre mal:

  • porta roba i sabata còmodes
  • agafa una ampolla d’aigua
  • si sents que estàs forçant massa seu, descansa i continua quan t’hi trobis amb forces
  • si surts a caminar, posa’t una alarma (per exemple, de 20 minuts) i, quan soni, fas mitja volta (hauràs caminat 40 minuts sense adonar-te’n)
  • cada dia fes uns quants minuts més d’exercici
  • recorda respirar correctament mentre fas exercici
  • quan acabis, intenta fer estiraments per a que els músculs no s’enfredin de cop

3.- Pren-te la vida amb bon humor

No tot és menjar bé i fer exercici. El cap hi té molt a veure, per mantenir-se sa. Sabies que el simple fet de riure allarga la vida 4 anys i mig més? Que amb cada riallada exercites gairebé 400 músculs? O que riure desperta la creativitat? Doncs sí! Una vida saludable no s’entén sense riure fins plorar.

Per resumir: fes el que et faci feliç: una trobada amb els amics, un viatge que tens pendent, explica més acudits… el que sigui! Però riu :)

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat