7 curiositats sobre els aliments que de ben segur no sabies

Mira que ens agrada, això d’aprendre coses sobre la teca… Per això no podíem deixar passar l’oportunitat de fer un ranking amb algunes curiositats sobre els aliments que de ben segur no coneixies… Et quedaràs bocabadat amb més d’una!

INFOGRAFIA CURIOSIDADES CATEsperem que hagis gaudit d’aquest ranking. De ben segur que a partir d’ara no veuràs la poma, la taronja o la síndria de la mateixa manera…

 

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat