#CondisCook: milfulles de llobarro i patates

Avui us expliquem com preparar milfulles de llobarro i patates, la recepta de la guanyadora del nostre concurs a Facebook #CondisCook, Sonia Hernández Ruiz.

Un plat ideal per qualsevol tipus d’ocasió i amb una presentació molt original i maca.

Esperem que us agradi!

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat