Marca Condis Sense Gluten: més de 300 aliments

Captura de pantalla 2015-10-27 09.46.21

La malaltia celíaca és una intolerància permanent al gluten del blat, l’ordi, el sègol i probablement la civada, que es presenta en individus genèticament predisposats. A Europa, el percentatge de persones afectades està en el 1% de la població, amb més incidència en les dones. 
IF
L’únic tractament per a aquesta malaltia és seguir una dieta estricta sense gluten durant tota la vida. Les persones celíaques han de basar la seva alimentació en productes naturals i cereals sense gluten. I han d’evitar, en tant que sigui possible, el consum de productes elaborats, ja que en aquests casos és més complicat garantir l’absència de gluten.


Quantitat i varietat

Per respondre a aquestes necessitats tan específiques, Condis té al mercat una àmplia gamma de productes de marca pròpia sense gluten, en concret, més de 300 referències, perfectament identificades amb el distintiu atorgat per la Generalitat de Catalunya per a tal fi.

Captura de pantalla 2015-10-27 10.21.38

A més, tenim també a la venda en les nostres botigues nombroses referències de productes sense gluten d’altres marques. 

A la nostra nova pàgina web www.condis.es, en l’apartat Productes, trobareu el catàleg detallat de tots aquests aliments Gluten Free: des de làctics, congelats, xarcuteria, begudes i molt més. Una àmplia varietat de productes que cobreixen totes les necessitats alimentícies per a aquells que sofreixen aquesta intolerància. 


Per assegurar la idoneïtat del nostre catàleg sense gluten, des de Condis col·laborem des de fa anys amb l’Associació de Celíacs de Catalunya, i mantenim acords amb la Generalitat i altres institucions.  

Més informació: www.celiacos.org

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat