GENER 2014: calendari de tallers gratuïts Condislife

 

gener_rs_cat2ok

 

protada_rsPROGRAMACIÓ GENER

15 de gener, 18 h: Dieta depurativa després de festes. Patrocina Condis

Després de tantes celebracions i com a propòsit d’any nou sempre volem cuidar la línia i menjar de forma més saludable. En aquest taller aprendrem les claus d’una alimentació saludable i quins consells dietètics ens ajudaran a sentir-nos millor després de festes.  A més a més, proposarem un menú depuratiu setmanal i  podrem degustar una recepta lleugera molt original i un liquat depuratiu.

22 de gener, 18 h: Els arrossos del món. Digestius i saludables. Patrocina Herba Rice Mills

En aquest taller, descobrirem les característiques i propietats nutricionals dels diferents tipus d’arròs que existeixen. A més a més, aprendrem la procedència de cada arròs, com es cuina cada tipus i finalment provarem algunes receptes culinàries del món on s’utilitzen diferents varietats d’arròs.

29 de gener, 18 h: La millor alimentació per al teu nadó. Patrocina Hipp

L’alimentació és molt important des de l’inici de la vida. Així, en aquest taller es donaran consells dietètics per facilitar i garantir una correcta introducció dels aliments i un bon estat nutritiu durant la infància. Finalment, descobrirem els productes que ofereix per al teu nadó una marca pionera d’alimentació biològica: Hipp.

 

 

 

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat