Fitxes resum dels tallers Condislife de novembre i desembre 2013

Condis_TallersCatPer a totes aquelles persones que assistiu als nostres tallers gratuïts Condislife i voleu conservar un resum del que s’ha parlat, i per a aquelles que no hi podeu anar, compartim unes fitxes resum de cada sessió, on podeu consultar el més destacat del que s’ha tractat.

Podeu clicar a cada títol, per accedir a la fitxa resum de cada taller:

NOVEMBRE

1. La importància dels complements alimenticis. Patrocinat per Vive+

2. La importància del calci. Patrocinat per Pascual

3. Cuina amb microones. Patrocinat per Condis

4. Els beneficis de les sopes i brous naturals. Patrocinat per Aneto

 

DESEMBRE 

1. Receptes i plats de Nadal. Patrocinat per Condis

2. Els secrets del cava. Patrocinat per Codorniu

3. Plats preparats: còmodes, variats i saludables. Patrocinat per Casa Mas

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat