Salses dietètiques

Trucs per alleugerir les receptes nadalenques i com elaborar diverses salses lleugeres per acompanyar els plats per aquestes dates.

Imprimeix el fulletó aqui o fent click a les imatges

Consulta les properes activitats aquí.

alleugereix el teu nadal sense renunciar al plaer

alleugereix el teu nadal sense renunciar al plaer Salses dietetiques

 

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat