Xerrada: Alimentació i benestar digestiu

Xerrada on vem explicar que la salut intestinal es fonamental per garantir un òptim estat de les nostres defenses.

Vem mostrar de manera pràctica les tècniques culinàries que més cuiden el sistema digestiu a més d’algunes receptes suaus i de fàcil digestió.

Consulta les properes activitats aquí.

Receptes cuinades al microones

Alimentacio i benestar digestiu

 

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat