Descobreix tot sobre les figues

Arriben les figues, de sabor dolç i interior sorprenentment cruixent. Una fruita de temporada breu amb interessants beneficis per a la nostra salut. Descobreix-los a continuació!

Higos

Les figues creixen en la figuera, un arbre de la família de les moràcies que pot arribar fins als 10 metres d’alt i posseeix unes característiques fulles grans i palmades, i maduren des del mes d’agost.

Higos

Consells per triar-los i conservar-los

A l’hora de comprar-los, vigila que tinguin bona consistència, evita els que tinguin esquerdes o els que presenten els costats aplatats. Són summament delicats, no allarguis el seu consum, fins i tot guardats a la nevera, es conserven tan sols 3 dies. Abans de consumir-los, treu-los de la nevera perquè adquireixin temperatura i puguis gaudir del seu sabor.

Higos

Valor nutricional

La figa és una fruita que és rica en hidrats de carboni, consumir-la pot ajudar a guanyar energia. També compta amb tots els aminoàcids essencials, destacant el seu contingut en calci. Compta amb un alt contingut en fibra, component necessari per mantenir la bona digestió. El fruit fresc es compon d’un 80% d’aigua i un 12% de sucre. Sec, aquestes proporcions varien fortament a menys d’un 20% i més d’un 48%, respectivament. Les seves característiques nutricionals es potencien una vegada seques.

Higos

Beneficis

Molt nutritius.

Tenen un alt valor energètic.

Isotònics: reposa sucres (sacarosa, glucosa, fructosa) i sals minerals que poden perdre’s en un sobreesforç.

Antioxidants: prevé l’envelliment, i pot ajudar contra les malalties degeneratives gràcies al seu contingut en betacaroteno que és transformat per l’organisme en vitamina A.

Fàcils de digerir: són absorbits sense problema pel tracte intestinal facilitant el seu trànsit.

Higos

Anima’t a incloure unes quantes figues a la teva dieta amb regularitat. Recorda que el consum de qualsevol aliment ha de fer-se sempre amb moderació, en el marc d’una dieta equilibrada.

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat