Estimem la terra: nespres

Estimem la terra i els nespres! Coneix a l’Ana i el Juan des de Altea, Alacant. Un negoci molt familiar, que passa de generació en generació, on es recullen les peces una a una. Dedicació, compromís i passió aconsegueixen productes d’una qualitat excel·lent. No deixem d’apostar per productors de proximitat per a oferir-te els millors productes.
No te’ls pots perdre, troba’ls en el teu Condis més pròxim!

 

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat