Pim Pam Pum – Nuvis de pinces

Crea una bonica parella amb unes pinces de fusta! Una manualitat molt senzilla per fer amb materials que tenim a casa. Un detall que pots regalar a parelles del teu entorn i fins i tot com a detall de noces. Tens més idees de parelles per pintar? Et llegim en comentaris!

Materials:

  • Pinces de fusta
  • Retoladors de colors
  • Bolígrafs de colors
  • Tela de tul
  • Silicona calenta
  • Decoració

Pim Pam Pum:

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat