Pim Pam Pum – Futbolí per nens

Un camp de futbol en una caixa! Saca tot el partit a una caixa de cartó amb aquesta gran idea. Crea un senzill futbolí amb pocs materials i en poc temps. Una manualitat apta per a tots. Un joc per gaudir junts!

Materials:

  • Caixa de cartó
  • 10 pinces de fusta
  • Pintura de colors
  • Pilota de ping-pong
  • Canyes llargues
  • Cúter i tisores
  • Llapis
  • Regla

Pim Pam Pum:

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat