Estimem la terra: Raça autòctona xurra

En Condis estimem la terra on podem trobar la millor ramaderia. Coneix a Nazario i Tarsicio, des de Gáname de Sayago a la província de Zamora. En la seva ramaderia extensiva es dediquen a criar la raça autòctona xurra un corder de llet de IGP (indicació geogràfica protegida). Amb molta dedicació i passió aconsegueixen una producció natural.

 

En Condis no deixem d’apostar per productors de proximitat per oferir-te els millors productes.

 

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat