Converteix la sala d’estar en un teatre!

El dia 27 de març és el Dia Mundial del Teatre per això, volem fer un petit homenatge a aquest art i convertir la nostra sala d’estar en un teatre. Farem la nostra pròpia obra de teatre! Serà el millor pla per aquest cap de setmana.

Teatre_ACasa_DIY
T’imagines ser el protagonista de la teva obra de teatre? Et donem algunes idees per fer un teatre a casa!

Aquestes són les nostres propostes:

  • Els titelles seran els protagonistes de la nostra història. Creativitat i imaginació al poder! Podem utilitzar culleres de fusta per fer els personatges més colorits, mitjons per fer els personatges més divertits, fins i tot podem pintar i utilitzar els nostres dits!

DIY_Titelles_Teatre

Imatge: https://www.guiademanualidades.com/titeres-caseros-con-cucharas-de-madera-40663.htm
  • Ball, música i diàleg! Imagina’t que estàs al mig de Broadway adaptant el teu musical preferit. El rei lleó, Cats, Billie Elliot… Hi ha infinitat de musicals i si no, sempre pots crear el teu.

Teatre_Disfresses_Musical

  • A Grècia va néixer el teatre entès com a art dramàtic. Basaven les seves obres en cerimònies religioses representades a través de la tragèdia. De mica en mica van anar incorporant altres gèneres, per exemple, la comèdia. Viatja fins a l’antiga Grècia i converteix el teu saló en un teatre grec.
  • La improvisació forma part del teatre. Has anat alguna vegada a un impro show? Amb els membres de la teva família, apunteu paraules en paperets i poseu-los en un bol, un tindrà la funció d’anar traient paperets i improvisar amb les paraules que surtin. Diversió assegurada! Una altra opció és escriure pel·lícules i jugar a endevinar quina pel·lícula estem representant, pots fer mímica o copiar algun personatge de la pel·lícula.
  • Crea la teva pròpia obra! Quants personatges hi haurà? Què passarà? On passarà? És el moment de fer una pluja d’idees i donar-li forma al guió. Podeu escriure-ho a ordinador i després imprimir una còpia per a cada actor. Tocarà assajar fins al dia de l’estrena!
Teatre_ACasa_Activitats
Imatge: https://www.somosmamas.com.ar/para-chicos/adivina-la-pelicula/

Organitzar un teatre a casa és una activitat ideal per organitzar-la durant el cap de setmana. Podem dedicar el dissabte a preparar el decorat i el vestuari. A casa trobaràs tot el que necessites: capses de cartó per ambientar l’escenari, llençols per fer de grecs, disfresses per fer el musical més colorit… Diumenge serà el gran dia, el dia de l’estrena!

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat