ARRODONIMENT SOLIDARI PER OFERIR OPORTUNITATS LABORALS A PERSONES AMB MALALTIES MENTALS I EXCLUSIÓ SOCIAL

La gastronomia pot ajudar a molta gent. Posem en marxa un nou arrodoniment solidari, aquesta vegada dedicat a persones amb malalties mentals i exclusió social. Col·laborem amb la Fundació Cassià Just per continuar fent possible la seva labor: habilitar i capacitar persones amb malalties mentals i exclusió social per oferir-los oportunitats laborals dignes i sostenibles en l’àmbit de la gastronomia.

A través de la plataforma Wordcoo, del 29 de març al 4 d’abril, els clients que paguin amb targeta a les nostres botigues Condis, podran arrodonir l’import de la seva compra per destinar aquests cèntims extra a Cassià Just i així ajudar a complir somnis.

Fundació Cassià Just

Ja fa 25 anys que la Fundació Cassià Just impulsa la generació d’un canvi social necessari i aposta per la via del treball com la millor manera per aconseguir la integració.

Col·labora!

Del 29 de març al 4 d’abril podràs col·laborar a les nostres botigues Condis amb Cassià Just. Com pots ajudar? Pren nota, és molt fàcil! En el moment de pagar amb targeta de crèdit la teva compra, se’t preguntarà si vols arrodonir el preu final i així aportar un petit import a la causa. Ajudar és molt senzill!

Si ho desitges, també pots realitzar la teva aportació a través d’aquest enllaç.

Arrodoniment_Solidari

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat