Pim Pam Pum: Unicorns

Els unicorns són animals fantàstics molt colorits! Guarda els rotllos de paper higiènic i reutilitza’ls per fer aquest DIY. Només hauràs de pintar-los i personalitzar-los al teu estil. Deixa volar la imaginació!
Materials:
  • Rotllos de paper higiènic
  • Pintura de colors
  • Llana de colors
  • Cartolines de colors
  • Retolador negre
  • Tisores
  • Cola blanca

Pim Pam Pum:

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat