Pim Pam Pum: Avions

Avui et proposem un DIY que agradarà molt als més petits de la casa! Amb rotllos de paper higiènic i pals de fusta podeu fer uns avions molt originals. Podeu pintar-los del vostre color preferit. A jugar!

Materials:

  • Rotllos de paper higiènic
  • 2 pals de fusta llargs
  • 2 pals de fusta curts
  • Goma eva
  • Pintura de colors
  • Neteja pipes negre
  • Boles de color
  • Cola blanca o silicona calenta

Pim Pam Pum: 

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat