Converteix la sala d’estar en un cinema!

Sí, la nostra sala d’estar pot ser un cinema, i amb tots els detalls! Fes la teva pròpia taquilla per comprar les entrades, un minibar on comprar crispetes i una sala d’allò més còmoda per mirar la pel·lícula. T’ho expliquem!

Cinema_Activitats_Casa
El millor de fer un cinema a casa és que tens una llista infinita de pel·lícules per triar. Així que aquesta serà la nostra primera tasca, triar la pel·lícula! Una vegada tinguem la pel·lícula toca preparar el nostre cinema.

Materials:

  • Televisió o projector
  • Crispetes i/o snacks
  • Per a les entrades: Cartolines de colors, retoladors i tisores
  • Per al cartell: Una cartolina blanca i retoladors de colors
  • Coixins

Activitats_DIY_Família

Preparació:

  1. Començarem fent les entrades. Retallem la cartolina en petits rectangles i amb retoladors afegim el nom de la pel·lícula, l’hora d’emissió i el número de butaca. També es poden fer les entrades en ordinador i imprimir-les.
  2. Una vegada tinguem les entrades ens tocarà fer una petita taquilla per comprar-les. Utilitza una taula i encarrega a un membre de la família la funció de vendre les entrades.
  3. Què és un cinema sense crispetes? Prepara una paradeta amb bosses de crispetes i snacks. Podem aprofitar la taquilla per vendre-ho.
  4. Ara és el moment de treure el nostre costat més artista perquè hem de fer el cartell de la pel·lícula. Utilitza una cartolina blanca i deixa volar la imaginació. Segur que queda un cartell fantàstic! Enganxa’l a la porta del teu cinema.
  5. Està gairebé tot a punt però ens falta una de les coses més importants, fer del nostre menjador un cinema. Només hem d’abaixar les persianes i omplir el terra de coixins i mantes. Si ho prefereixes també es pot utilitzar el sofà i afegir un petit cartell amb el número de butaca.

Crispetes_Cinema_IdeesFer un cinema a casa és molt fàcil! No només mirarem una pel·lícula sinó que la preparació també forma part de l’activitat. Ara que ja saps tot el que has de fer, comença pel més difícil, escollir la pel·lícula!

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat