Arrodoniment Solidari per a la inserció laboral de joves amb síndrome de Down

Posem en marxa un nou arrodoniment solidari, aquesta vegada dedicat als joves amb síndrome de Down. La síndrome de Down és la principal causa de discapacitat intel·lectual i l’alteració genètica humana més comuna. A Espanya s’estima que viuen més de 20.000 persones amb síndrome de Down, i més del 90% en edat laboral, estan inactives. L’accés al món laboral és un dret bàsic, a més d’una manera d’afavorir la inclusió social i laboral així com la vida autònoma.

Per això, a través de la plataforma Worldcoo, els clients que paguin amb targeta en els nostres establiments podran arrodonir l’import de la seva compra per destinar aquests cèntims extres a la Fundació Down Espanya.

Fundació Down España

La Fundació Down Espanya és l’única organització de síndrome de Down d’àmbit nacional a Espanya. Té 90 associacions federades presents a totes les Comunitats Autònomes on duen a terme infinitat de projectes. La seva missió és facilitar la inclusió de totes les persones amb síndrome de Down en tots els àmbits de la seva vida. Amb projectes sostenibles i diverses accions volen ser un referent i acompanyar a les persones amb síndrome de Down al llarg de tot el seu cicle vital i així aconseguir la seva plena inclusió social i autonomia.

Col·labora!

A partir del 7 de setembre podràs col·laborar a les nostres botigues Condis amb la Fundació Down Espanya. Ajudar és molt senzill! En el moment de pagar amb targeta de crèdit la teva compra, se’t preguntarà si vols arrodonir el preu final i així aportar un petit import a aquesta causa. Si ho desitges també pots aportar el teu granet de sorra a través d’aquest enllaç.

Arrodoniment solidari

 

 

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat