Cuida les teves plantes i elles cuidaran de tu

Converteix-te en jardiner i gaudeix dels múltiples beneficis que t’ofereixen les plantes. Sí, sí, has llegit bé. Les plantes tenen propietats que afavoreixen el nostre benestar.

Hi ha plantes que disminueixen l’estrès i augmenten la concentració, unes altres netegen l’aire de casa, fins i tot hi ha algunes que absorbeixen el tòxic del tabac. Increïble, veritat?

Plantas_Decoración_Beneficis

Potus: Purifica l’aire de la teva casa

Els potus són les plantes més comunes a les llars o a les oficines. Són forts i només cal regar-los quan la terra està seca. Exigeix un mínim esforç i t’aporta grans beneficis com netejar l’aire de l’habitació i evitar la congestió i irritació dels ulls.

Antigament era costum regalar un potus quan una persona estrenava llar. Reprenguem aquest costum tan original i sa!

Planta_Potus_Decoració

Cinta: Adéu a les males olors

Et preguntes com eliminar l’olor de tabac d’una habitació? Solem pensar que és suficient obrir les finestres i ventilar, però no! Els components del tabac són absorbits per teixits com les cortines, catifes, roba… Una solució natural i econòmica per eliminar els tòxics del tabac és tenir una planta cinta a l’habitació.

Propietats_Plantes_Decoració

Keep calm: Lavanda

Si encara no t’has acostumat al teletreball, o necessites un ambient més calmat a l’oficina, et recomanem que posis una planta de lavanda a la teva vida. La seva aroma transmet energia positiva i el seu color serenitat.

lavanda planta bienestar

Plantes grasses: Concentració verda

Les plantes afavoreixen la creativitat i concentració. El seu color verd relaxa i fa que la nostra ment estigui més receptiva. Les plantes grasses són molt recomanables per la seva resistència i per les seves formes originals. Injecten vitalitat i augmenten la capacitat de concentració. Ah, més avantatges! No necessiten que les reguis amb freqüència i toleren les altes temperatures.

Tens alguna d’aquestes plantes a casa? Ara és un bon moment per a incloure-les en el teu entorn. Cuida-les i elles també ho faran!

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat