Pim Pam Pum: Làmpada Disney

Un toc de llum molt original perquè els més petits decorin els seus racons més especials. Prepara aquest DIY al teu gust, per exemple utilitzant paper de seda de diferents colors i impressions dels teus personatges preferits. Posa’t a la feina!

Materials:
- Envàs de vidre
- Cola
- Mocadors de paper
- Purpurina
- Cartolina
- Cinta adhesiva doble cara
- Llums

Pim Pam Pum: 

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat