Pim Pam Pum: Envàs decoratiu

Reutilitzar els envasos de vidre per donar-los altres utilitats i guardar diferents productes és un pas cap al zero waste. I amb aquesta proposta, els hi donaràs un toc de color molt original! Només necessitaràs pintaungles de diferents colors i una mica d’imaginació. Prepara el material i comença a crear!

Materials:

  • Envasos de vidre transparent
  • Pintaungles
  • Aigua
  • Recipient de plàstic

Pim Pam Pum: 

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat