4 beneficis de tenir un gat a casa i que no imaginaves

El 20 de febrer és el Dia Internacional dels Gats, aquests “déus peluts” que habiten al costat de nosaltres, els efímers humans. No és broma, sabies que viure amb ells és tot un privilegi?

Els gats aporten diversos beneficis per a la salut

Ronroneig anti-estrès

Quan el gat està còmode i segur emet un ronroneig. Prrrrrrrrr. I curiosament aquest particular so té la capacitat de relaxar-nos i molt! Diversos estudis confirmen que els felins ajuden a controlar la pressió arterial. Són els companys zen per excel·lència.

I una dada curiosa, el ronroneig vibra en una freqüència d’entre 25 i 40 Hz. I aquest és el rang en el qual se solen realitzar els tractaments de rehabilitació. Un tractament felí sense sortir de casa.

beneficios-de-vivir-con-gato-

 

Gatoterapia

Viure amb un o diversos gats és mentalment guaridor. A més de reduir l’estrès, disminueixen l’ansietat i aporten major sensació de seguretat emocional.

I si et costa dormir, també poden ajudar-te. Dormir al costat del teu gat farà que dormis més profund i que estiguis més hores en el setè cel.

beneficios-de-vivir-con-gato-2

 

Només energia positiva

Vivim entre mòbils, wifi, aparells de música…La nostra casa té molta càrrega energètica i els gats tenen fascinació per dormir prop dels aparells que la provoquen. Per què? Perquè són capaços de transformar aquesta càrrega energètica “negativa”, equilibrar-la i mantenir l’ambient tranquil i amb energia “positiva”. Superpoders? Evidentment que sí! Els gats tenen moltes habilitats ocultes.

beneficios-de-vivir-con-gato-4

 

Impulsors de dots socials

Ets tímid o et costa relacionar-te amb altres persones? Llavors t’agradarà saber que conviure amb un gat millora la capacitat per interactuar amb els altres, fins i tot amb desconeguts. Potser serà perquè si vius amb un gat, comences a exterioritzar els teus sentiments cuidant-lo i jugant amb ell. Les seves aventures, a més, poden ser un bon tema de conversa en el treball. A qui no li agraden les històries de gats?

beneficios-de-vivir-con-gato-3

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat