Saps reciclar realment? T’ensenyem a reciclar algunes coses més “difícils”

És possible que, tot i que portis anys separant residus a casa, tinguis dubtes de tant en tant, com ara: on va la caixa d’una pizza? Al blau? No! En aquest post t’ajudem a resoldre alguns dubtes curioses que poden sorgir a l’hora de reciclar.

¿Reciclem bé?

El 2018 cada ciutadà de l’estat espanyol va reciclar 15,7 kg d’envasos de plàstic, llaunes i brics (un 12,3% més que el 2017) i 18,1 kg. de paper i cartró (un 12,4% més que el 2017). Tot i així, a l’estat es van reciclar, el 2017, un 36% dels residus municipals, quan la mitjana europea se situa en un 44%.

El reciclatge és fonamental per reduir el nombre de residus que generem. Transformant els residus en nous elements allargues la seva vida útil i ajudes a preservar els recursos naturals de la planeta.

Com a dada curiosa, segons Ecoembes, amb l’energia que s’ha estalviat a Espanya des del 1998 fins al 2018 gràcies al material reciclat, es podria mantenir una bombeta de 60w encesa durant més de 73 milions anys.

Què va i què no va en cada contenedor?

Sabes reciclar realmente

 

Amb l’app de Condis Family estàs al dia: per això en aquest apartat trobaràs els posts més recents. Si vols consultar algun post anterior, passa’t per la nostra web CondisLife!

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat