RECEPTA PAS A PAS: ESTOFAT DE LLENTIES AMB CARBASSA I FONOLL SENSE GLUTEN

Vols provar un plat fàcil i saludable? Segur que sí. I si a més et diem que només necessites llegums i verdures per preparar-ho. Encara millor, oi? L’estofat de llenties és la millor manera de menjar llegums i és un clàssic que no falla!

Ingredients:

  •  2 cebes
  • 1 fonoll
  • 200g de carbassa
  • 250g de llenties pardines
  • 1 tros de gingebre fresc
  • Oli d´oliva
  • Sal
  • 1 fulla de llorer

Pas a pas:

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat