ARRODONIMENT SOLIDARI D´EMERGÈNCIA PEL TEMPORAL GLÒRIA

A Condis posem en marxa l’Arrodoniment Solidari d’emergència degut a les devastadores conseqüències del temporal Glòria. El Delta de l´Ebre ha estat una de les localitzacions més afectades per un dels temporals més importants de la història recent. Per això, a través de la plataforma Worldcoo, del 8 al 22 de febrer, els clients que paguin amb targeta en aquests establiments Condis podran arrodonir l’import de la seva compra per destinar aquests cèntims extres a donar suport a l’organització conservacionista SEO/BirdLife i així restablir l´entorn natural i ajudar als agricultors del Delta de l´Ebre.

 

seobirdslife-Redondeo-Solidario-Condis

SEO/BirdLife

SEO/BirdLife, la Societat Espanyola d’Ornitologia, és la ONG ambiental més antiga de país. La seva missió és la conservació de les aus i la biodiversitat amb la participació i implicació de la societat.

Porten més de 20 anys treballant al Delta de l´Ebre en la conservació i producció d’arròs ecològic i sostenible. Desprès de la devastació del temporal amb kilòmetres de platges i unes 3.000 hectàrees d´arrossals engolides pel mar, necessiten ajuda per poder reduir els efectes i ajudar als agricultors.

 

Col·labora!

Des del 8 al 22 de febrer de 2020 estaràs col·laborant, en aquestes botigues, amb SEO/BirdLife per ajudar a la recuperació del Delta de l´Ebre.

Si ho desitges, també pots realitzar la teva aportació a través d’aquest enllaç.

Redondeo Solidario Condis Delta del Ebro

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat