Estrenem la nova campanya solidària #LaCebaQueFaRiure

Aquest novembre estrenem una nova campanya solidària! Amb aquesta nova acció, els dies 8 i 9 de novembre posarem a la venda als nostres establiments de Catalunya #LaCebaQueFaRiure per un preu simbòlic de 1,50€. Tots els diners recaptats es destinaran a l’ONG Pallapupas.

#LaCebaQueFaRiure

Pelar una ceba mai havia estat tan agraït! #LaCebaQueFaRiure és una nova iniciativa de l’ONG Pallapupas, que compta amb el suport de Condis Supermercats i l’objectiu de la qual és recaptar fons per continuar portant riures als nens i nenes ingressats i convertir els hospitals en espais més amables i plens de vida.

Els propers dies 8 i 9 de novembre podreu comprar #LaCebaQueFaRiure a les nostres botigues de Catalunya!

la ceba 07

Pallapupas

Aquesta ONG es va fundar l’any 2000 amb la intenció d’ajudar els nens i nenes hospitalitzats i a les seves famílies a transformar aquesta experiència traumàtica en una experiència més positiva a través de l’humor i el teatre.

En una estreta col·laboració amb el personal sanitari, els actors i actrius professionals que formen part de l’organització contribueixen a millorar l’estat físic i emocional dels petits. Cada intervenció es realitza de forma personalitzada tenint en compte l’estat del pacient i la seva situació familiar.

la ceba 64

Els pallassos treballen per a què els nens, encara que estiguin malalts, continuïn jugant a ser astronautes, aventurers o esportistes olímpics.

Col·labora!

Pallapupas té els seus serveis a 11 hospitals de Catalunya gràcies a la feina de 25 pallassos d’hospital professionals. Actualment, es beneficien 170.000 persones durant tot el territori català.

Comprant #LaCebaQueFaRiure els propers dies 8 i 9 de novembre, estaràs ajudant a aquesta entitat a continuar amb la tasca tan maca i necessària que realitza.

Ajuda’ns a portar encara més riures als hospitals!

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat