Col·labora amb Save the Children a través de l’Arrodoniment Solidari en Condis

Un cop més, des de Condis posem en marxa la Setmana Solidària. A través de la plataforma Worldcoo, els clients que paguin amb targeta en els nostres establiments podran participar en l’Arrodoniment Solidari, arrodonint l’import de la seva compra per a destinar aquests cèntims de més a causes d’interès social.

Save The Children

Aquest mes, col·laborem amb l’ONG Save The Children, una organització dedicada a ajudar i protegir a un dels col·lectius més vulnerables de la població: els nens. Save The children treballa dia a dia per a assegurar que els nens visquin la seva infància en plenitud, amb accés a l’educació i allunyats de la violència i la pobresa.

37-Save-The-Children-condis-redondeo

 

Col·labora!

Durant la Setmana Solidària, de l’11 al 17 de novembre, participa en l’Arrodoniment Solidari a les nostres botigues i col·labora amb Save The Children per a aconseguir garantir el correcte desenvolupament dels nens i les nenes de famílies en situació de vulnerabilitat.

Si ho desitges, també pots realitzar la teva aportació a través d’aquest enllaç.

save-the-children-redondeo-condis-cat

Entre tots asseguem una infància plena i feliç als més menuts!

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat