10 curiositats sobre els gossos que de ben segur no sabies

Avui és 4 d’octubre, Dia Mundial dels Animals, i el volem celebrar amb les nostres mascotes amb aquesta infografia amb 10 curiositats sobre els gossos que de ben segur no coneixies. Que tingueu un molt bon Dia dels Animals!

CURIOSIDADES SOBRE LOS PERROS

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat