Suma’t a la Setmana Solidària amb les Malalties Minoritàries

Facebook banner

A finals de l’any passat, vam posar en marxa el programa Arrodoniment Solidari als nostres establiments, en col·laboració amb la plataforma Worldcoo. Aquesta iniciativa consisteix en oferir als clients de Condis que paguin amb targeta la possibilitat d’arrodonir l’import de la seva compra per destinar aquells cèntims extra a causes solidàries.

Des que vam implementar aquesta acció, s’han destinat aquests donatius a les entitats Arrels Fundació, a les botigues de Catalunya, i Educo a Madrid, per aconseguir recursos per ajudar les persones sense sostre i per a beques menjador per a nens en risc d’exclusió social, respectivament.

Ara, donem un nou format a aquesta acció i posem en marxa la Setmana Solidària, que en aquest cas tindrà lloc la darrera setmana de febrer per col·laborar amb FEDER (Federación Española de Enfermedades Raras) i coincidint amb la celebració, el 28 de febrer, del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries.

CARTEL-DIA-MUNDIAL-19-MIO

Què és una malaltia minoritària?

Una malaltia és considerada minoritària o poc freqüent quan afecta menys de 5 persones per cada 10.000 habitants. No obstant, es calcula que entre el 6 i el 8% de la població mundial està afectada per aquestes malalties. En concret, a Espanya existeixen 3 milions de persones amb malalties minoritàries.

S’estima que existeixen entre 5.000 i 7.000 malalties minoritàries, que afecten les capacitats físiques, mentals, sensorials i de comportament de qui les pateix.

Col·labora amb la FEDER

Iniciem la primera Setmana Solidària col·laborant amb la FEDER (Federación Española de Enfermedades Raras), una entitat que uneix tota la comunitat de famílies que conviuen amb Malalties Minoritàries a Espanya i que es dedica a fer visibles les seves necessitats, promovent millores concretes per aconseguir la plena inclusió social i defensant els seus drets i interessos.

LOGO

El donatiu íntegre que es recapti amb l’Arrodoniment Solidari a les botigues Condis a les properes setmanes solidàries anirà destinat a aquesta entitat, concretament als seus programes d’atenció a menors amb malalties rares i a les seves famílies.

Et sumes? Amb molts granets de sorra, podem construir junts una muntanya de solidaritat.

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat