El millor pollastre de pagès criat al Delta de l’Ebre, ara també envasat per a Lliure Servei

Des de fa un parell d’anys, disposes a la teva botiga Condis de l’excel·lent pollastre de granja Luisiana, del Delta de l’Ebre. Un producte d’excel·lent qualitat que, fins a aquest moment, només podies comprar al mostrador de Carnisseria. Ara, també podràs gaudir d’ell envasat i el trobaràs tant als lineals de lliure servei en safates, com a les nostres carnisseries, tallat al moment per a tu.

pollo-delta-ebre-condis1

Exclusiu a Condis

El pollastre del Delta de l’Ebre de la granja Luisiana el trobes en exclusiva a Condis. Es cria a la manera tradicional, a l’aire lliure, en un entorn privilegiat i saludable en amplis parcs protegits, i amb sortida a l’exterior.

Aquests pollastres tenen una carn d’excel·lent qualitat, gràcies a l’estima i dedicació amb què es realitza la criança, respectant el seu creixement lent. La seva alimentació està basada en cereals, principalment blat de moro, que els atorga el característic color groc fosc tan propi dels pollastres de corral, una textura tendra, consistent i sucosa, i un sabor inigualable.

L’entorn

El Delta de l’Ebre, declarat recentment Reserva de la Biosfera, és una zona humida on es concentren miliars d’aus de tot tipus i procedència durant els seus viatges migratoris. En aquest meravellós emplaçament se situa Granja Luisiana, una empresa familiar que es dedica a la cria tradicional de pollastres i ànecs de corral, que ofereix als nostres clients carn d’au de la millor qualitat.

A més, a Granja Luisiana s’asseguren que el creixement dels seus animals es desenvolupi sense cap mena d’estrès, realitzant tot el procés des que neix fins que arriba als mostradors per a la seva venda. D’aquesta manera, es potencia la qualitat del producte.

MUSLO POLLO DELTA BRASA

MUSLO POLLO DELTA TROCEADO

Les millors peces, per a tu

Ara, també podràs trobar en exclusiva a la teva botiga Condis de confiança el format especejat del saborosíssim pollastre de corral de Granja Luisiana, una nova alternativa que obre més possibilitats de cuinat per gaudir plenament del seu sabor i textura d’altíssima qualitat.

Tenim a la teva disposició les següents peces: pit sencer o filetejat, cuixa de pollastre sencera, cuixa de pollastre preparada per a fer a la brasa, cuixa de pollastre trossejada i mig pollastre. Així, podràs triar la quantitat justa que necessites consumir, i la peça més indicada per a la recepta que vulguis preparar.

No et perdis l’oportunitat de gaudir d’aquesta carn excepcional!

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat