Recepta pas a pas: Cuscús de bròquil, fruita seca i mix de llavors

Sabies que el bròquil és ric en vitamines A i C? A més, el seu valor calòric és molt petit, per això també cuides la línia! En aquesta vídeo recepta us ensenyem a preparar un deliciós cuscús a partir d’aquest aliment.

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat