Recepta pas a pas: Pasta de full sense gluten amb poma, foie i pinyons

Les celebracions de Nadal són l’ocasió perfecta per experimentar amb exquisides receptes que deixaran els teus convidats amb la boca oberta i el paladar feliç. En aquest vídeo us ensenyem com preparar una deliciosa pasta de full apta per celíacs!

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat