Recepta pas a pas: Truita de pop sense gluten

Avui us ensenyem a preparar una #truita de pop, també coneguda com “Okonomiyaki” en la gastronomia #japonesa. Una recepta apta per a celíacs! Només heu de seguir el pas a pas i podreu prepar-la fàcilment.

Que vagi de gust!

 

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat