#CondisCook: Amanida de tomàquet, cireres i maduixes

Compartim la recepta guanyadora del concurs #CondisCook de primavera a Facebook.

De totes les receptes rebudes, el jurat ha escollit com guanyadora aquesta “Amanida de tomàquet, cireres i maduixes“, proposada per April’s Kitch.

Aqui tenim la nostra pròpia versió de la recepta.

Esperem que us agradi i que vagi de gust!

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat