Resums, receptes i vídeos dels tallers Condislife de març 2016

TALLERS_TRIP_WEB_CATSi no has pogut assistir als nostres tallers del mes de març, aquí compartim els resums i les receptes que facilitem en cada sessió. I, al final, t’adjuntem els vídeos dels tallers, i de les receptes que hem après en ells. D’aquesta manera, podràs gaudir de totes les sessions gairebé com si haguessis estat allà.

I si vas estar present, et pots baixar els diferents materials per disposar-ne cada vegada que vulguis. Pot accedir a tots els continguts clicant en cadascun dels següents enllaços:

RECEPTES

Bunyols de bacallà

Estofat de cigrons

Pollastre amb escamarlans

Pollastre al forn

RESUMS

Casa Tarradellas, enlloc com a casa

Plats de Setmana Santa

Pollastre Ecològic

VIDEOS

 

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat