Recepta pas a pas: Llobarro a la papillota

Avui cuinarem llobarro a la papillota amb verduretes a l’estil Thai.

Necessitarem un llobarro, un porro, una pastanaga, gingebre i una ceba. A l’hora d’escollir el porro en el supermercat és important que la fracció blanca sigui més gran que la fracció verda, ja que aquesta última la utilitzem per fer els brous mentre que la fracció blanca la utilitzem per fer elaboracions com les d’avui.

El primer que farem és tallar totes les verdures en una juliana molt fina. El gingebre ho pelarem amb l’ajuda d’una cullera perquè si ho fem amb ganivet genera molta merna. Una cop estigui pelat el rallarem.

A continuació, filetejarem el llobarro. Avui dia al mercat tenim tres opcions per fer una papillota; paper de forn, alumini, o paper de carta fata. Per la seva complexitat a l’hora de fer un tancament ben hermètic, aconsellem sempre alumini o carta fata.

Tallarem uns tres pams de paper d’alumini. A continuació ficarem una mica de gingebre, sal, pebre i oli d’oliva. Finalment, disposarem el llobarro damunt de les verdures i li posarem una mica de sal, pebre i gingebre i tancarem la nostra papillota.

Tècnica amb paper de carta fata:
Per tancar la papillota recollirem les quatre cantonades i les lligarem amb fil de brida. Ho deixem en el forn durant 10 minuts 180º graus aproximadament.

Es pot servir en el mateix plat o bé directament en el paper de carta fata. Ara solament queda gaudir d’aquesta deliciosa recepta!

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat