Cabrit de llet: qualitat superior i moltes propietats

Coneixes el cabrit de llet? És una carn d’especial qualitat, sabor i melositat, que ara podreu trobar en oferta a les botigues Condis.

El cabrit és el fill jove de la cabra. És un producte molt arrelat a les nostres tradicions culinàries. No es tracta d’una carn tan corrent com la del xai, però la podem trobar en alguna carnisseria, en algun restaurant especialitzat, i ara, a Condis.

La carn de cabrit de llet que trobareu a les nostres botigues es caracteritza per la seva tendresa, per ser un producte nacional, de proximitat i d’alta qualitat. I te’l tallem a mà amb tall artesà.

A5 ok_01

Pel que fa a les seves propietats nutricionals, només concentra un 7% de greix. A més a més, és rica en ferro de bona absorció. El zinc, que exerceix una important acció antioxidant és un altre mineral que hi destaca sobre la resta de les carns. El fòsfor, el potassi i el magnesi també hi són presents en quantitats elevades.

Moltes maneres de cuinar-lo

Captura de pantalla 2015-11-04 12.16.24

En relació als seus usos culinaris, el cabrit és molt comú cuinar-lo a l’estil mediterrani: a la brasa, a la llosa, al forn, amb esqueixada, amb all, arrebossat o rostit. I perquè proveu diferents plats i presentacions, us podeu inspirar en aquestes receptes amb les quals us llepareu els dits: Xai de llet rostit a la catalana, costelles de xai arrebossades, cama de cabrit al forn, cabrit de llet a la taronja amb fruits secs i arròs

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat