#CondisCook: sopa freda de remolatxa amb crema de formatge de cabra

Compartim l’última recepta guanyadora del nostre concurs de cuina #CondisCook. Una riquíssima sopa freda de remolatxa amb crema de formatge de cabra, basada en la recepta original de Carmen Roig.

Segueix tots els passos que et mostrem en el vídeo i ja podràs gaudir d’un deliciós i lleuger plat, ideal per a aquesta època de l’any i molt fàcil de preparar.

Que vagi de gust!

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat