#CondisCook: arròs caldós amb verdures

Compartim la darrera recepta guanyadora del nostre concurs de cuina #CondisCook. Un boníssim arròs caldós amb verdures, basat en la recepta original de Laura Muñoz Isidro.

Segueix tots els passos que et mostrem al vídeo i podràs gaudir d’un plat deliciós i anti-crisi, ja que està preparat amb ingredients econòmics però molt saborosos. La bona cuina no ha de ser sempre cara!

Que vagi de gust!

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat