Com preparar #melmelada casolana de pastanagues

Segur que t’agradaria, en ple hivern, gaudir d’uns saborosos préssecs o unes prunes. Frescos serà difícil, però podràs tenir-los a la teva disposició en conserves, si aprens a preparar-les a casa, seguint els consells d’aquest vídeo.

També pots fer conserves amb verdures i hortalisses, per menjar-les d’una manera diferent. Per exemple, en melmelada. La pastanaga és boníssima així, i per això et convidem a preparar una melmelada amb ella.

No oblidis posar molta atenció als pots que faràs servir per posar-la dins, i a com els has esterilitzar, perquè la salut de tota la família estigui assegurada.

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat