Tallers Condislife: programació gener 2015

CONDIS_A0_CAT_WEB

CONDIS_PORTADA_TRIPT_CAT_WEBPROGRAMACIÓ I CALENDARI GENER 

Cremes Knorr, una fàcil i deliciosa manera de menjar verdures

Dimecres 14 de gener, 18 h. Patrocina KNORR

Les verdures són un grup d’aliments imprescindible a la nostra alimentació, pel seu interessant contingut en nutrients. Vols conèixer altres formes de prendre’n? Cremes Knorr ens presenta les seves delicioses cremes de verdures. Irresistibles!

————————–

Cuina d’aprofitament

Dijous 22 de gener, 18 h. Patrocina CONDIS

Si has congelat les sobres de menjar d’aquestes festes, t’ensenyarem com aprofitar-les! Sovint ens queden sobres de menjar, i què en fem? En aquest taller veurem trucs i consells, i aprendrem com les podem aprofitar de la millor manera. A la cuina no es llença res, veritat?

————————–

Casa Tarradellas, enlloc com a casa

Dimecres 28 de gener, 18 h. Patrocina CASA TARRADELLAS

Casa Tarradellas, empresa tradicional i artesanal, no estalvia esforços per aconseguir cuidar tots els detalls durant el procés d’elaboració dels seus productes: pizzes, fuet espetec… Descobreix totes les seves delicioses varietats!

 

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat