Lasanya de carn: recepta d’aprofitament

Sovint ens queden sobres de menjar, i què fem amb elles? Al taller Condislife del 22 de gener vam aprendre trucs i consells sobre cuina d’aprofitament. A la cuina no es llença res, oi?
Un exemple és aquesta recepta de lasanya de carn per a 4 persones, que pots fer amb carn de qualsevol tipus que t’hagi sobrat d’un plat anterior.
Segueix el pas a pas detallat en aquest vídeo.

Deixa un comentariDe conformitat amb el Reglament Europeu 2016/679 General de Protecció de Dades, així com en qualsevol llei nacional que sigui aplicable, t'informem que les dades personals que ens facilites seran tractades per CONDIS SUPERMERCATS, SA, com a responsable del tractament, amb la finalitat principal de gestionar els comentaris que publiques al nostre bloc Condislife. ET comuniquem que no se cediran dades a tercers excepte quan hi hagi una obligació legal.
Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les teves dades. Consulta com exercir els teus drets, així com qualsevol altra informació addicional al respecte en la nostra Política de Privacitat